Kaj je dinamičnost cen?

Vztrajanje pri modelu fiksnih cen, neizogibno vodi v izgubo rezervacij in dela dohodka. Dinamično določanje cen omogoča prilagajanje cen v realnem času, na podlagi ključnih tržnih dejavnikov, kot so povpraševanje, konkurenca in stanje razpoložljivosti.

Prednosti so jasne:

Ne izgubljajte časa z ročnim prilagajanjem cen

Spremljanje tržnih trendov in ročno prilagajanje cen nastanitve je lahko dolgotrajno in neučinkovito opravilo. Pricing Manager poenostavi ta proces z avtomatizirano optimizacijo cen, kar vam prihrani ure časa vsak dan.

Rezultat?

  • Sprejemanje odločitev na podlagi podatkov. Poslovite se od ugibanja s cenovno strategijo, podprto z analizo podatkov in umetno inteligenco.
  • Pridobite konkurenčno prednost. Ostanite korak pred konkurenco z optimalnimi cenami sob.
  • Prihranite čas. Avtomatizirajte postopek optimizacije cen in preusmerite svojo pozornost na druge naloge.

Zaslužite več z dinamičnimi cenami

Je vaša strategija prilagajanja cen omejena na sezone? Izkoristite dinamično prilagajanje, da bo vaša cenovna strategija bolj dobičkonosna in da bodo vaše cene vedno v skladu s tržnimi nihanji. Naše orodje za optimizacijo priporoči najboljše cene za vaše sobe na podlagi podatkov in umetne inteligence, z namenom, da poveča vaše dohodke.

Avtomatizirajte optimizacijo cen na vseh kanalih

Ročno dinamično določanje cen je lahko zapleteno in dovzetno za napake, še posebej če uporabljate več distribucijskih kanalov za prodajo svojih sob. Ta proces lahko avtomatizirate s pomočjo orodja Pricing Manager, ki je integriran s Cubilis Channel Managerjem.