Izboljšajte vidnost na spletu

Ali ne prejemate dovolj rezervacij za svoj hotel, apartma, hostel ali počitniško hišo? Vidnost na različnih spletnih straneh za rezervacije oz. OTA kanalih je v sodobni turistični industriji ključna! Kako torej učinkovito izboljšati vidnost vaše nastanitve in doseči dobičkonosno prodajno strategijo na spletu?

Enostavno upravljajte z več OTA kanali in povečajte vidnosti nastanitve

Želite povečati vidnost in število rezervacij za svojo nastanitev prek spletnih turističnih agencij (OTA), vendar ne želite izgubljati časa z vpisovanjem v ekstranet platform, kot so Booking.com, Expedia, Agoda, Airbnb, HRS itd.? Channel manager Cubilis vam omogoča enostavno posodabljanje cen in razpoložljivosti na povezanih OTA kanalih in na vaši spletni strani, iz enega osrednjega nadzornega sistema.

Uživajte v prednostih channel managerja Cubilis:

  • Jasen in enoten pregled razpoložljivosti na enem mestu.
  • Vse spremembe, ki jih naredite v platformi, se v trenutku prikažejo na vseh prodajnih kanalih.
  • Preprečite »overbooking-e«. Ne prejemajte več dvojnih rezervacij zahvaljujoč sinhronizaciji v realnem času na vseh kanalih.

Povečajte vidnost svoje nastanitve na več kot 200 spletnih prodajnih kanalih

Ali plačujete visoke provizije enemu ali dvema velikima OTA posrednikoma in želite zasnovati bolj dobičkonosno prodajno strategijo za svojo nastanitev? Promovirajte jo na dobri mešanici rezervacijskih kanalov! Channel manager Cubilis se ne integrira le z velikimi ponudniki, kot so Booking.com, Expedia in Airbnb, ampak tudi z manjšimi, lokalnimi posredniki.

  • Najširša izbira OTA kanalov, na katerih lahko promovirate svojo nastanitev in povečate njeno vidnost na spletu.
  • Povežite se z OTA kanali, ki nagovarjajo segment vaših potencialnih gostov (poslovni gostje, družine, mladi popotniki ...).
  • Dosezite boljšo pozicijo in več rezervacij na Booking.com in Expedii zahvaljujoč naši Premier/Preferred povezavi.

Raziščite vse partnerje v naši ponudbi!

Povečajte dohodek, ki ga ustvarja vaša nastanitev

Želite povečati dohodek svoje nastanitve? Poleg več kot 200 prodajnih kanalov, lahko v naš channel manager povežete tudi druge sisteme in orodja, da povečate svojo vidnost na spletu in dohodek. Na primer:

  • Metasearch platforme (Trivago, TripAdvisor, Google Hotel Search)
  • Globalni distribucijski sistemi (GDS)
  • Sistemi za upravljanje s prihodki (RMS)

Odkrijte vse funkcije

Poskrbite, da bodo potencialni gostje našli vašo spletno stran

Vidnost nastanitve na spletu vključuje več kot le prisotnost na OTA kanalih. Vaša spletna stran je ključni del privabljanja in spreminjanja potencialnih strank v goste. OTA kanali delujejo kot plakati za vašo nastanitev. Več kot 50 % uporabnikov poišče uradno spletno stran, potem ko na OTA najdejo nastanitev, ki jim je všeč. Ko so tam, vam jih Cubilis pomaga prepričati, da ostanejo in opravijo rezervacijo.

Kako vam lahko pomagamo:

Začnite z uporabo Cubilisa zdaj!

Brezplačni 14-dnevni preizkus – brez vnosa kreditne kartice.