Povezava z več kot 200 OTA kanali

Cubilis Channel Manager vam omogoča povezavo z več kot 200 spletnimi rezervacijskimi kanali, od velikih igralcev, kot sta Booking.com in Airbnb, do manjših lokalnih kanalov.

Centralno urejanje cen in razpoložljivosti

Centralna nadzorna plošča olajša upravljanje s cenami in razpoložljivostjo, tako na lastni spletni strani kot na vseh spletnih rezervacijskih kanalih. Spremembe se izvedejo v hipu, s čimer se izognete dvojnim rezervacijam in zmanjšate količino administrativnega dela.

Pošiljanjecen na vaš PMS

Cubilis omogoča integracijo s številnimi sistemi za upravljanje z nastanitvami (PMS). To pomeni, da se podatki kot so cene, omejitve itd. avtomatsko prenesejo iz Cubilisa v vaš PMS in obratno.

  • Možna je integracija z več kot 50 PMS sistemi (Mews, Bookingplanner, Protel,Fidelio, VIPS, Amadeus, Opera, Hotelinco etc.).  
  • Cubilis omogoča, da omogoča nastavitev različnih dodatkov glede na rezervacijski kanal, ki se preko integracije posredujejo v vaš PMS.
  • Podatke o rezervacijah Cubilis samodejno posreduje vašemu PMS-u.

Številni partnerji za integracijo

Channel Manager omogoča povezavo sštevilnimi sistemi, na primer:

  • Globalni distribucijski sistemi (GDS)
  • Sistemi za upravljanje s prihodki (RMS
  • Ponudniki plačilnih storitev (PAY)

Preverite vse možnosti, ki so vam na razpolago.

Graphic showing which partners you can integrate: Metasearch, Distribution, Your website, Accounting, Communication, Key/ check in , Revenue control, PMS, Payments, OTA.