Integracije s 400+ partnerji

Cubilis lahko povežete z več kot 400 partnerji, v realnem času, preko dvosmerne integracije. Ponosni smo, da ves čas zagotavljamo stabilne in varne povezave. Obiščite naš marketplace in preverite celoten seznam partnerjev in sistemov, s katerimi lahko povežete Cubilis.

  • Več kot 200 spletnih kanalov za rezervacije, od večjih, kot so Expedia, AirBnb in Booking.com, do manjših, lokalnih kanalov, ki bodo povečali vašo vidnost na spletu.
  • Cubilis ima status Google Integration partnerja. Uporaba Google Hotel Ads omogoča večjo vidnost lastnega rezervacijskega motorja.
  • Možna je integracija z več kot 50 PMS sistemi (Mews, Bookingplanner, Protel, Fidelio, VIPS, Amadeus, Opera, itd.).
  • Naša povezava z orodji za nadaljnjo prodajo, kot je Oaky, prinaša še večje dobičke.
  • Odločite se za povezavo z enim od številnih sistemov za upravljanje prihodkov, kot sta Revcontrol in IDeaS, in iz svoje nastanitve iztržite kar se da največ.

PCI skladnost

Naše storitve so v skladu s standardom PCI (standardi za varno obravnavo kreditnih kartic), kar pomeni, da izpolnjujemo najstrožje varnostne zahteve. Na ta način zagotavljamo, da se osebni in finančni podatki vaših gostov obdelujejo s popolno zaupnostjo in brez sklepanja kakšrnih koli kompromisov na področju varnosti.

Začnite z uporabo Cubilisa zdaj!

Brezplačni 14-dnevni preizkus – brez vnosa kreditne kartice.